Akácfa Apartman Mobilház


Egész évben várjuk pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket Bakonynána központjában található apartmanunkba. Nevét, a mellette álló akácfa erdőről kapta. Vendégeink az erdő mellett elhelyezett mobilházunkban tudják kipihenni magukat, ahol a teraszon a reggeli kávét kortyolgatva gyönyörködhetnek a felkelő nap sugaraiban. Bízunk abban, hogy hamarosan személyesen is üdvözölhetjük az Akácfa apartmanban. Elérhető közelségben megtalálható látnivalók és kikapcsolódási lehetőségek: Eplény, Római fürdő, Csesznek, Tési szélmalmok, Óriási erdő, jó levegővel és számtalan kirándulási lehetőséggel!

Hétpecsétes & Malackocka Vendégház

 Régi álmunk vált valóra, amikor a Bakony egyik legszebb falujában, Bakonynánán megnyitottuk a Hétpecsétes vendégházat. Az országos kéktúra és a falusi turizmus kedvelőinek ajánlottuk a szállást. Mindazoknak, akik a romantikát, a nyugalmat, az erdő békéjét egy százéves parasztházban és környékén szeretnék megtalálni. A kutyatartók számára azonban nem tudtunk szállást ajánlani, ezért úgy döntöttünk, egy újabb ódon házat felújítva, kutyabarát vendégházat is létesítünk Bakonynánán. A Malackocka vendégház állatbarát hely, így vendégeinknek nem kell állatpanziót keresni, barátokra bízni, otthon hagyni házi kedvenceiket. 

Hópihe Vendégházak

 HÓPIHE VENDÉGHÁZAK A BAKONY FESTŐI VIDÉKÉN,
Bakonynánán helyezkednek el.
Apartmanjainkat dél-nyugat oldalról erdő és természet veszi körül, észak-keletről pedig az út!
Fő célunk, hogy a környezet adta lehetőségek segítségével, az itt töltött időszakban energiával töltődjenek vendégeink! Ennek eszméjében bulizni vágyókat nem tudunk fogadni!
Hogy teljes legyen a családi pihenés, szeretettel várjuk kis Kedvenceiteket is!

Patak-parti Vendégház

 
 A Patak-parti Vendégház a Bakony kétségkívül az egyik leglátványosabb pontjától, a Római fürdőtől mindössze 2 km-re elhelyezkedő Bakonynána település központjában található, ahová szeretettel várjuk a kikapcsolódni vágyókat.
Három csillagosra minősített apartman házunkat 130 m2 -en 2 szinten alakítottuk ki, melyben 8 fő kényelmes, komfortos elhelyezését biztosítjuk.
 Az ingatlan 2022. nyarára teljes körű felújításon esett át, melynek során ízléses burkolatokat, és új berendezést kapott.

 

Római Fürdő Apartmanház

 Apartmanházunk Bakonynána szélén található, a falu egyik legszebb helyén. A több, mint 5000 m2-es udvar fele erdő, és két patak is csörgedezik rajta. A patakban folyami rákok másznak, a fákon mókusok ugrálnak. Ha ellátogat hozzánk, körül öleli a természet.